lauantai 17. tammikuuta 2009

Teboil Tammisto


Yleisön pyynnöstä! Edelliseen blogitekstiini oli tullut kommentti, että Teboil Tammistossa kannattaisi poiketa joten tänään suuntasin sinne ihan varta vasten. Onhan tuosta tullut ajettua ohi useinkin, mutta jotenkin ei ole koskaan aikaisemmin tullut poikettua. No, parempi myöhään kun ei milloinkaan!
Ja viihtyisä huoltoasemakahvilahan tämä olikin, varsin avara ja valoisa sisältä. Tai nykyään pitäisi kai puhua liikenneasemista huoltoasemien sijaan kun eihän täältäkään mitä huoltopalveluita saa, mutta jos jonkin moista muuta palvelua on kyllä saatavilla. Kaiken kaikkiaan varsin vastaava konsepti kuin ABC Tuomarinkylä. Ruokaa löytyy jos jonkinlaista kuten buffet, Rolls hampurilaiset ja ostoksiakin voi tehdä K-marketissa. Palveluvalikoimassa en tämän ja ABC Tuomarinkylän kesken keksi juuri muita eroja kuin, että Tammistossa on pesukatu ja Tuomarinkylässä ei.
Itse poikkesin Tammistossa lauantai-iltapäivällä sopivasti päiväkahviaikaan joten tällä kertaa valinta oli kaakao ja Teboilin hyväksi havaittu vaniljamunkki. Huoltoasemamunkeista tuo Tebarin vaniljatäytteinen on kyllä suosikkini. Väkeä oli kohtuullisen runsaasti liikkeellä niin Teboililla kuin muutenkin Tammistossa sillä olihan kyseessä oivallinen shoppailuaika, mutta hyvin mahtui sekaan.
Viimeiset blogikirjoitukseni ovat "sortuneet" pahasti huoltoasemakahviloihin joten seuraavaksi pitäisi varmaankin kohottaa hieman profiilia ja tehdä juttu välillä taas jostain ihan oikeastakin kahvilasta. Saa nähdä toteutuuko tämä ajatus ja missä!

Ei kommentteja: