perjantai 23. toukokuuta 2008

Shell Pukinmäki


Ei sitä ihan joka päivä Helsinkiin avata uutta huoltoasemakahvilaa joten pitihän tämä uusi Shell Pukinmäki käydä tutkimassa heti avajaispäivänä! Ensivaikutelma oli sellainen, että kyseessä on selkeä kilpailija melko lähellä sijaitsevalle jo hyvinkin tutuksi tulleelle Tuomarinkylän ABC-liikennemyymälälle. Palvelukonsepti on selvästi jokseenkin sama: Huoltoasemapalveluja kera kahvilaravintolan 24 tuntia vuorokaudessa ison valtaväylän kupeessa. Normaalit huoltoaseman kahvit, pullat, sämpylät ja vastaavat löytyy molemmista, ABC tarjoaa Rosson pitsoja, Shell tarjoaa Raxin pitsoja, ala carte vaikutti aika vastaavalta, Shellin lista taisi oli hieman monipuolisempi. Joitain erojakin tosin löytyy. Shellillä ei ole ruokakauppaa kuten ABC:llä, mutta Shellillä voi taas pestä autonsa pesukadulla mikä ei onnistu ABC:llä. Ai niin, saa näiltä molemmilta myös bensaa ja dieseliä! Menoveden hinta tosin alkaa hirvittää niin näillä kuin kaikilla muillakin tankkauspisteillä. Shellin avajaispäivän hinta 95E bensalle oli 1,49.
Harvoin (jos koskaan) on tullut tässä blogissa annettua miinuksia, mutta nyt jäi kyllä pari asiaa hieman häiritsemään. Täällä ei riittänyt se perinteinen 1,60 euroa tavalliseen huoltoasemakahviin vaan se maksoi 1,80. Eihän tuo nyt ketään konkurssiin kaada, mutta pieni miinus siitä nyt auttamatta tulee. Toinen ISOMPI miinus tulee siitä, että paikka oli tänään ensimmäistä päivää auki, mutta mitään extraa ei avajaisten kunniaksi ollut näkyvissä ainakaan enää iltapäivällä. Olisi sitä nyt saanut olla avajaisten kunniaksi vaikka Ferrari näytillä, ilmapalloja lapsille tai jotain vastaavaa. Mutta kun ei mitään, höh!
No, ei tämä huono paikka ole ja varmasti tulee toistekin käytyä. Ja ainahan uusi paikka on uusi, miellyttävän puhdas ja viihtyisä. Tällä kertaa tuli hörpättyä vain se peruskahvi, mutta jo lähitulevaisuudessa tulee varmaan maisteltua myös ala carte listan annoksia.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

tulipa käytyä myöskin kotimatkalla. Minua jäi kovasti häiritsemään muilta Shelleiltä tutun XXL-leikkeen puuttuminen listalta.

Anonyymi kirjoitti...

Pukinmäen ABC:n ja Shellin lähellä nyt myös Time Out Cafe pihlajamäki, oli mukva kokemeus. Mainoslakanoiden mukaan olisi entisen Puksun Esson perinteen jatkaja :)