torstai 22. huhtikuuta 2010

Kotileipomo Eromanga


Kotileipomo Eromangasta sain äskettäin vihjeen jossa mainittiin erityisesti paikan lihapiirakat ja pienen nettitiedustelun perusteellakin lihapiirakat vaikuttivat olevan se tämän paikan juttu joten päätin hyödyntää vinkin tänään lounasta miettiessäni.
Auto alle ja halki tihkusateisen Helsingin. Käännyttyäni Pohjoiselle Makasiinikadulle huomasinkin paikan ja auton sain hyvin parkkiin ihan lähelle Kasarmitorin reunalle.
Kotileipomo Eromanga oli kaikessa yksinkertaisuudessaan ja jopa karuudessaan kertakäyttöastioineen kaikkineen oikein mukava ja välitön kahvila joka omaa selvästi todella pitkät perinteet. Paikka tuntui olevan erityisesti haalarikansan ja nyt en puhu opiskelijoista vaan remontti-, maalari- ja muun duunariporukan suosiossa. Ja se lihapiirakka, oikein oli maukas rasvassa paistettu peruslihis. Tarjolla oli kaikenlaista makeaakin herkkua, mutta niiden maistaminen jäi toiseen kertaan. Kotileipomona Eromanga myy tuotteitaan myös mukaan ja hintatasoltaan tämä oli hyvin edullinen keskustassa sijaitsevaksi kahvilaksi.

Ei kommentteja: