lauantai 24. marraskuuta 2007

Cafe Mascot

Cafe Mascotissa tuli piipahdettua tänään iltapäivällä. Sinne eksyttiin kaverini kanssa hieman vahingossa. Kaverillani oli muuta asiaa Kallion suuntaa ja sitten piti keksiä joku paikka missä nähtäis. Puhelimessa kaverini kertoi, että Neljännen linjan ja Hämeentie kulmassa vaikutti olevan joku ihan asiallinen paikka nimeltä Cafe Mascot joten ei muuta kuin sinne sitten!
Autonkin sain parkkiin ihan näppärästi Neljännelle linjalle näin lauantaina vaikka kokemuksesta tiedän, että parkkipaikan löytäminen Kalliosta voi joskus olla "hieman" hankalaa.
Ulkoapäin paikka vaikutti jokseenkin tyypilliseltä Kallion kaljakuppilalta joten yllätys oli melkoinen sisään astuessa. Paikkahan vaikutti erittäin siistiltä ja viihtyisältä! Asiakkaita oli jokseenkin vähän paikalla. Olut tuntui kyllä olevan suosikkijuoma tässä paikassa, mutta ihan hyvän kahvinkin sieltä sai. Henkilökuntakin oli jees ja lukemiseksi löytyi mm. uusimmat iltapäivälehdet. Paikka oli varustettu useilla näyttävillä taulutelkkareilla joten soveltunee esim joidenkin matsien seuraamiseen. Tosin tällä kertaa digiboxissa oli jotain häikkää eikä telkun katsominen onnistunu. Eteisessä oli myös City-lehden jakelupiste, jee jee. Kivoilla ja siisteillä trendisohvilla oli kiva istua ja hörppiä kaffetta. Tähän paikkaan tullaan ilman muuta toistekin aikaa viettämään kavereiden kanssa!

Ei kommentteja: