tiistai 27. marraskuuta 2007

Robert's Coffee Itäkeskus

Iltapäiväkahvin aikaan satuin olemaan tänään asioilla Itäkeskuksessa, joten kuppi kuumaa tuli hörpättyä Piazzalla sijaitsevassa Robert's Coffeessa. Kuppi tavallista kahvia kustansi tasan kaksi euroa, mikä tuntuu olevan aika normitaksa nykyään jos jätetään huomioon ottamatta huoltoasemien 1,50 normihinta. Sen verran kai sen sitten pitää suunnilleen nykyään maksaa, että kahvilabisnes pyörii.
Itiksessä tuntui Joulukin päässeen jo varsin hyvin valloilleen. Poikkesin ennen kahvia Tiimariin ostamaan lahjapaperia (ihan tavallista sellaista erääseen synttärilahjaan eikä joulupaperia) ja siellä oli jo saatu varsin näyttävä kassajono aikaiseksi. Myös karkkikojut olivat jo pystyssä keskikäytävällä, Bulevardikos se nimi nyt onkaan?! Muuten ihan ok bulevardi, mutta eihän siellä voi edes kruisailla bulevardisportilla! ;-)
Kauppakeskukset on kyllä tähän aikaan vuodesta siitä miellyttäviä paikkoja, että niissä saa tallustella lämpimässä eikä taivaalta tule niskaan milloin mitäkin märkää. Sieltä sitä on sitten kiva hypätä taas autoon ja sukeltaa tuonne liikenteen kurasuihkuihin.

Ei kommentteja: