lauantai 15. joulukuuta 2007

Cafe Torpanranta

Ajatuksena on ollut kehittää blogia niin, että täältä löytyisi ainakin välillä myös kuva tai kaksi kahvilasta, jossa on vierailtu. No se ei sitten toteutunut vielä tälläkään kertaa, sillä tänään tuli käytyä Munkkiniemenrannassa Cafe Torpanrannassa kun hämärä oli jo laskeutunut. Pääsee tuo hämärä yllättämään tähän aikaan vuodesta varsin aikaisin ja ketään tuskin kiinnostaa ihmetellä kuvia jotka on otettu pimeässä kännykkäkameralla ilman salamaa! Saattaisihan niissä hyvällä tuurilla näkyä jopa pari valopistettä mustalla taustalla tyyliin "Cafe Torpanranta by night".
No joo mutta kahvit kyllä maistuivat tänään Cafe Torpanrannassa kaveriseurassa. Paikka on hyvä vaihtoehto jos on käynyt liian monta kertaa Cafe Carusellissa Kaivarin suunnalla. Voiko jossain kahvilassa käydä liikaa?! ;-) Torpanranta on kuitenkin tyyliltään hyvin samankaltainen Carusellin kanssa. Sijaitsee meren äärellä ja asiakaskuntakin vaikuttaa hieman samanoloiselta. Hintatasokin on sama. Ihan peruskahvi maksaa 2,20 euroa ja muutenkin hintataso lienee Helsingin korkeimpia. Sijainti on kuitenkin upea ja se pääsee oikeuksiin varsinkin aurinkoisina kesäpäivinä tai kevätauringon paistaessa. Näinä pimeinä joulukuun iltapäivinä paikka ei ehkä tee ihan samanlaista vaikutusta, joten jonoja ei tarvitse nyt pelätä. Keväällä ja kesällä voi olla toisin!
Sekä Torpanranta että Carusel ovat muuten autofriikille hyviä bongauspaikkoja, joten parkkipaikka kannattaa tsekata! Tosin siihenkin touhuun tämä vuoden aika on jokseenkin huono kun kaikki Ferrarit, Corvettet, avoautot ja vastaavat makaavat lämpimissä talleissa kevättä odottamassa. Joten eipä sitten muuta kuin illan lottoarvontaa odottelemaan, jospa sitä ensi keväänä voisi itsekin piipahtaa kaffelle hieman nykyistä näyttävämmällä kulkupelillä!

Ei kommentteja: