perjantai 22. helmikuuta 2008

Robert's Coffee kauppakeskus Iso Omena

Eilen tuli syötyä päivällistä Chico's merkkisessä ravintolassa kauppakeskus Isossa Omenassa Espoossa. Chico's oli minulle ennestään tuntematon suuruus, mutta päivällisseura tiesi selvästi mihin oltiin menossa. Olin kyllä kuullut tästä Chico's ketjusta, mutta en siis ennen ollut siellä käynyt. Listalta valitsin karitsan sisäfileetä perunapaistoksen, pippurikastikkeen ja kasvisten kera. Ateria oli mitä maittavin ja saatanpa hyvinkin pistäytyä uudestaankin, sillä listalla oli monia muitakin mielenkiintoisia vaihtoehtoja.
Mutta tämän blogin aiheeseen! Päivällisen jälkeen päätimme suunnistaa vielä kahvillekin. Kahvipaikaksi valikoitui samassa kauppakeskuksessa sijaitseva Robert's Coffee -ketjun kahvila. Oli siis vähän tällainen ketjujen ilta! Tällä kertaa tuli jopa otettua Caffe Latte eikä vain sitä tavallista peruskahvia. Ja valinta oli selvästi hyvä, sillä saamani lasillinen maistui oikein hyvältä.
Päivällisen, kahvin ja rupatteluseuran jälkeen olikin mukava suunnistaa kylläisenä kohti kotia. Autosta katsoen ilta vaikutti tosi pimeältä, märältä ja kuraiselta. Kotimatkalla piti vielä autokin tankata kun mittarin neula alkoi olla kohtuullisen alhaalla. Ja onpas bensa taas hinnoissaan, 1,40 €/litra!

Ei kommentteja: