maanantai 24. maaliskuuta 2008

Café Torpanranta


Jospa yrittäisin taas pienen tauon jälkeen jatkaa tätä blogiani. Ei ole hetkeen tullut kirjoiteltua kun kahvilavierailut ovat rajoittuneet lähinnä Tuomarinkylän ABC-liikennemyymälään ja en ole nähnyt tarpeelliseksi raportoida ihan kaikkia huoltoasemakahvitteluja. Vaikka ihan hyvää kahviahan sieltäkin saa! Ja "eräille" tuntuvat myös ABC:n mustikkatassut maistuvan, mutta omasta mielestäni mustikkahillo ei kuulu munkkiin.
Mutta tänään tuli sitten poikettua Café Torpanrannassa. Olisikohan vaikka tuo aurinkoinen sää innoittanut minua valitsemaan juuri rantakahvilan?! No, enpä ollut ihan ainoa joka oli valintansa kyseiseen kahvilaan kohdistanut. Parkkipaikallakin oli saapuessani vapaana vain yksi paikka, mutta sehän riitti hyvin minulle.
Melko runsaasta asiakasmäärästä huolimatta palvelu pelasi oikein hyvin ja hyvinhän tuo kahvi maistui jäistä merenlahtea ihmetellessä. Niin tosiaankin JÄISTÄ lahtea katsellessa! Olisi voinut melkein kuvitella, että olisi ollut avovettä nähtävillä, mutta ilmeisen ohut jää peitti kuitenkin koko lahden. Sinne jäälle ei sentään kukaan ollut onneksi lähtenyt. Se reissu olisi varmasti päättynyt hyiseen kylpyyn!
Tuosta Café Torpanrannasta tuntuu muuten olevan jokseenkin mahdotonta ottaa kunnollista valokuvaa ainakaan minun kännykkäni VGA-kameralla. Ei onnistunut viime kerralla kun kirjoitin aiheesta eikä onnistunut nytkään tuon paremmin! Ehkä vielä joskus...

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ihan mukava paikka kesäaikaankin, jätskit näyttivät hyviltä, kahvi ja kakku oli hyvää, ja uimarantakin vieressä!