keskiviikko 4. helmikuuta 2009

Café Carmel


Ja taso sen kuin nousee! Nyt vuorossa siis ihan "oikea" kahvila eikä mikään trendiketjukahvila tai huoltoasemakahvila mitkä ovat vieneet pääosat viimeaikaisissa blogikirjoituksissani.
Olin iltapäivän aikaan liikkeellä Meilahden suunnalla ja muistin tämän Café Carmelin jonka ohi olen useammankin kerran ajanut matkalla Café Torpanrantaan. Monesti on pitänyt poiketa tämä paikka katsastamaan ja Meilahdestahan ei tänne kauaa aja omalla autolla ja kun parkkipaikkakin löytyi aivan vierestä niin sisään vaan.
Café Carmel olikin varsin kiva ja siisti pikkukahvila. Tähän aikaan vuodesta tulee noita Runebergin torttuja popsittua, niin tänäänkin. Tortun seuraksi otin pienen kaakaon ja hintaa tälle yhdistelmälle kertyi tasan viisi euroa. Pöydältä löytyi sopivasti vielä Iltasanomatkin niin tuli uutis- ja juorupäivityskin taas tehtyä. Jotenka oikein oli mukava kahvipaikka.
Jaahas, nyt taitaa olla aika jatkaa päivää ja nostattaa jo keväistä autokuumetta postilaatikosta löytyneen uuden Tuulilasilehden parissa.

Ei kommentteja: