sunnuntai 1. helmikuuta 2009

Wayne's Coffee Bulevardi 6


Viimeksi taisin suunnilleen luvata, että seuraava blogiteksti kertoo jostain muusta kuin huoltoasemakahvilasta. No, tämä lienee nyt sitten se yksi pykälä ylöspäin siinä profiilin korottamisessa! Kyseessä siis Wayne's Coffee merkkinen trendiketjukahvila vai mitä nämä ovat?!
Hävettää kyllä hieman tunnustaa miten tänne jouduttiin kaverin kanssa. Olimme sopineet kahvilla käymisestä puhelimessa ja aloin pohtia, että minnekäs tällä kertaa. Silloin muistin, että minulla pitäisi olla jäljellä vielä yksi niistä kahvilalahjakorteista jotka sain jo jouluna 2007 eli yli vuosi sitten! Ja löytyihän se Wayne's Coffeen 10 euron lahjakortti kätköistäni. Ja se vaikutti olevan vielä voimassakin kun mitään aikarajaa ei lahjakortissa ollut. Kiitokset siis vielä lahjan antajalle eli siskolleni! Pikaisesti surffasin Wayne's Coffeen sivuille (tietenkin blogini oivallisten linkkien kautta), että missäs näitä tämän merkkisiä kahviloita sijaitseekaan. Aika moni tuntui olevan kauppakeskuksissa ja kun tänään on sunnuntai ja kauppakeskukset kiinni niin kohteeksi valikoitui osoite Bulevardi 6.
Joten, ei muuta kuin auto alle, kaveri matkalla kyytiin ja kohti Bulevardia. Sunnuntai olikin hyvä päivä vierailla täällä kun autonkin sai näköetäisyydelle parkkiin. Arkisin voisi olla huomattavasti hankalampaa ja kun parkkipirkkoja näkyi näillä kulmilla näin sunnuntainakin niin laittomuuksiin ei kannattane sortua.
Pieni jonon tynkäkin oli näin sunnuntai-iltapäivänä tämän kahvilan tiskillä, mutta varsin nopeasti pääsimme tilaamaan. Itse valitsin kaakaon ja Runebergin tortun ja kaveri päätyi kahviin ja suklaamuffinsiin. Näille tulikin sitten hintaa jo reilut 13 euroa joten hieman joutui kaveri kaivamaan kolikoita lahjakorttini lisäksi.
Mukava sunnuntainen kahvitteluhetkihän tämä oli. Jaa, pitäisikö tästä kahvilastakin nyt sanoa vielä jotain? Ööööö, kaikkihan nämä trendiketjukahvilat on jokseenkin samanlaisia, mutta ihan jees.

Ei kommentteja: