torstai 22. huhtikuuta 2010

Cafe Piritta


Kun vinkki Kotileipomo Eromangasta tuli hyödynnettyä lounaan merkeissä niin päätin jatkaa matkaa ja käydä kahvin merkeissä tutustumassa vielä toiseenkin aivan erilaiseen kahvilaan. Pohjoisrannan ja Hakaniemen kautta ajelin osoitteeseen Eläintarhantie 12 mistä löytyy Cafe Piritta. Tälläkin siirtymällä, kuten muutenkin tänään, toimi matkaseurana Anne Mattila tosin vaan auton cd-soittimen kautta, ei se siinä vieressä sentään istunut.
Cafe Piritta kilpailee selvästi niin tyylillään kuin sijainnillaankin sellaisten paikkojen kuin Cafe Carusel, Torpanranta ja Ursula kanssa. Kyseessä siis tyylikäs ja siisti rantakahvila tällä kertaa Tokoinrannassa. Hintataso on myös varsin samaa noiden muiden kanssa eli ei ihan edullisin vaihtoehto. Itse päätin herkutella tavallisella kahvilla ja aleksanterinleivoksella joiden yhteishinnaksi tuli peräti 7,10 euroa, huh. Hiukan säpsähdytti tuo hinta kun viime aikoina on tullut suosittua noita hyvinkin edullisia kotileipomoja. Mutta kaipa se tässä on se sijainti mistä maksetaan. Paikka ei ehkä ihan päässyt oikeuksiinsa tällaisena sateisena kevätpäivänä, mutta aurinkoisena päivänä terassi ja hieno näköala kaupungin suuntaan pääsevät varmasti oikeuksiinsa. Autolla liikkuville pysäköintipaikan löytäminen ihan läheltä voi olla hieman haasteellista. Joten jos sattuu sen Ferrarin omistamaan niin tämä on ehkä huonompi vaihtoehto näyttäytymiseen kuin esim Cafe Carusel.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hei, on pari kertaa tullut testatuksi Cafe Piritta ja se on oikein miellyttävä paikka: siisti ja tilava. Paikan hintataso on melko korkea, mutta leivoksetkin ovat OK. Suosittelen makoisaa mustikkakakkua! Myös käymälätila on ollut siisti.