perjantai 19. syyskuuta 2014

Cafe Regatta

Syyskuu ja vielä tarkenee erinomaisesti nauttia kahvit ulkona joten kahvipaikaksi valikoitui Töölössä merenrannalla sijaitseva Cafe Regatta. Tästä on kirjoitettu mediassa ja somessa ja itsekin aioin täällä käydä jo heinäkuussa, mutta ohiajaessani paikka vaikutti silloin olevan niin täynnä, että kahvit tulikin hörpättyä muualla. Mutta nyt sekaan mahtui hyvin vaikka pientä jonoakin muodostui välillä.
Ei kannata aina mennä Kaivopuiston rantaan jos etsii rantakahvilaa kaupungin läheltä kun Töölöstäkin löytyy näin hienoon kuntoon laitettu ranta ja kahvila. Tuntuu, että tästä on tullu hieman samanlainen näyttäytymispaikka kuin esim Cafe Carusellista Kaivarissa. Siitä kertonee mm. se, että paikka on nuorten trendikkäiden aikuisten suosiossa, osa on tuonut mukanaan ulkomaalaisia kokemaan jotain suomalaista ja paikalla piipahtaa myös pukumiehiä.
Mutta ympäristönä tämä kahvila on aivan erilainen kuin Kaivarin rantakahvilat. Pieni punainen mökki, paikkoja on pihalla paljon enemmän kuin ahtaissa sisätiloissa ja nuotiopaikalla loimuaa tuli josta leijailee mukava savun tuoksu.
Korvapuustit tuntuvat olevan täällä se suosituin valinta ja sellaisen nautin itsekin kahvin kanssa. Pulla oli todella tuoretta ja vielä hieman lämmintäkin, nam!
En yhtään ihmettele, että tämä on noussut suosituksi paikaksi. Todella hieno sijainti, mukavan leppoisa ympäristö ja maistuvat herkut. Kannattaa käydä jos et ole vielä tutustunut paikkaan!

Ei kommentteja: