tiistai 30. syyskuuta 2014

Café Kumma

Bongasin pari päivää sitten Koskelantietä pitkin ajaessani pienen kahvilan ja tänään tuli sopiva tilaisuus käydä tutkimassa tämä löytö. Ja tämä hauska pikkukahvila löytyy osoitteesta Koskelantie 56 ja on nimeltään Café Kumma.
Paikka ei tosiaan ole suuren suuri ja näin tavallisena arkipäivänä ei kahden ja kolmen välillä montaa vapaata istumapaikkaa enää ollutkaan, mutta hyvin mahtui vielä sekaan. Nopeasti kävi selväksi, että täällä panostetaan todella kahvien laatuun ja ihan perus suodatinkahviakin joutui odottelemaan hetken sillä sen valmistus aloitettiin jauhamalla pavut. Mutta pieni odotus kieltämättä kannatti, suodatinkahvi oli erittäin hyvää. Seuraksi valitsin mustikkamuffinssin joka sekin oli kuulemma paikanpäällä tehty. Makeaa purtavaa oli lisäksi tarjolla keksien muodossa ja muuta syötävää löytyi ainakin croissanttien, täytettyjen patonkien tai sämpylöiden sekä jäätelöiden muodossa.
Suodatinkahvi maksoi 3 euroa ja mustikkamuffinssi 2,90 joten ei ollenkaan paha verrattuna siihen miten maukkaita ne olivat. Itse olisin ehkä kaivannut laajempaa valikoimaa makeiden herkkujen osalta.
Mutta oikein kiva ja välitön pikkukahvila joka on selvästi löytänyt asiakkaansa.

Ei kommentteja: