torstai 2. lokakuuta 2014

Mikon Kahvila Kioski

Äijämeininkiä! Siinä ehkä kiteytettynä tämä paikka, mutta loistavalla tavalla äijämeininkiä. Tarjolla on mm. lihistä, pasteijaa, sämpylää, purilaista, munkkia ja kaikenlaista muuta hyvää. Tuoretta ja millä hinnalla! Valitsemani possumunkki maksoi 1,50 ja kahvi tasan euron.
Poikkesimme täällä kaverini kanssa näin arkipäivänä ennne yhtä ja vajaan puolen tunnin vierailun aikana ei paikalla näkynyt ainuttakaan naisasiakasta, mutta miehiä sitten sitäkin enemmän. Paikka tuntuu olevan erittäin suosittu, mm. pakettiautolla liikkuvien haalarimiesten ja taksikuskien keskuudessa. Tänne voi tulla työvaatteissa ja lisätilaksi on pystytetty nuo oranssit teltat pihalle sillä sisätiloissa oli vapaat paikat välillä vähissä.
Sisätiloissa vallitsee leppoisa äijämeininki ja seinät on koristeltu lukuisilla Elviksen kuvilla. Lattea ja espressoa täältä on turha hakea ja sisustus ei ole turhan hieno, mutta jos tykkäät esim purilaisista, lihiksistä ja munkeista kannattaa todella poiketa täällä. Ja paikkahan löytyy Konalasta osoitteesta Riihipellontie 1. Paikan ulkoasu on varsin vaatimaton, mutta sieltä se löytyy kun käännyt Vihdintieltä kauppakeskus Ristikon kohdalta ja ajat sen takamaastoon.

Ei kommentteja: