perjantai 10. lokakuuta 2014

Eromanga ja lihapiirakka

Edellisestä vierailustani Eromangalla on jo aikaa joten päätinpä lähteä sinne tänään lounaan merkeissä. Vettä tihkutti ja sää oli varsin syksyinen ajellessani kohti keskustaa. Kauppatorin kohdalla huomasin edelleen jatkuvat silakkamarkkinat ja mietin, että olipa hyvä kun siellä tuli vierailtua jo aiemmin vähemmän sateisessa säässä.
Pohjoiselle Makasiinikadulle päästyäni totesin, että perinteikkään Eromangan ovi käy edelleen tiuhaan tahtiin. Oltiin jo jonkin verran iltapäivän puolella, mutta asiakkaita riitti. Osa jää kahvilaan syömään ja osa pistäytyy vain ostamaan tuttuja tuotteita mukaan. Oma lounaani käsitti lihapiirakan ja kahvin. Hintaa tälle kokonaisuudelle tuli 4,80€.
Ja mukava ja hieno vanha ympäristöhän tämä on lounasta tai kahvihetkeä ajatellen. Se pisti silmään, että varsinkin paikan päälle syömään jäävistä asiakkaista valtaosa oli miehiä. Täällä ei ole tarjolla erikoiskahveja joten karsiikohan se naisasiakkaita, sellainen kysymys heräsi mielessäni. Tosin valikoimatkin painottuvat enemmän lihapiirakoihin, pasteijoihin, pulliin ja munkkeihin eikä leivoksiin.

Ei kommentteja: