sunnuntai 6. tammikuuta 2008

Café Ursula

Ensimmäinen joululahjaksi saamistani lahjakorteista tuli käytettyä lauantaikahvien merkeissä eilen Café Ursulassa. Tähän tarvittiinkin hieman kavereiden apua, että koko 20 euron lahjakortti saatiin tuhottua. Kolmen hengen porukalla suunnistimme kohti Ursulaa siinä iltapäivä kolmen ja neljän välillä kun ilta alkoi jo hämärtyä. Aika synkältä ja kylmältä näytti tuohon aikaan Ursulalta avautuva merinäköala aaltoineen. Tuulikin puhalsi ulkona jokseenkin viileästi!
Päästyämme sisään alkoi heti pohdinta mitä ottaisimme, että koko kaksikymppinen menisi. Tarjottimille valikoitui lopulta ihan peruskahvit mieheen ja marjapiirakkaa sekä munkkia kullekin maun mukaan. Hetki ennen kassaa kävi vielä mielessä, että olikos tässä nyt edes tarpeeksi vai olisiko pitänyt lastata enemmänkin. Yllätys olikin mukava kun kassakone osoitti lukemia 19,70! Aika tarkkaan onnistuttiin siis valikoimaan laskematta ja jätettiin paikalle vielä tippiäkin huikeat 30 senttiä!
Tunnelma Ursulassa oli lauantai-iltapäivänä varsin tiivis johtuen ainakin siitä, että samalla suunnalla sijaitseva Cafe Carusel on vielä tammikuun suljettuna. Mutta varsin mukava tunnelmahan Ursulassa vallitsi, kahvilan täytti tasainen puheensorina ja isoista ikkunoista saattoi tähyillä pimenevälle ja hyisenä aaltoilevalle merelle.
Joten oikein onnistuneet ja mukavat lahjakorttikahvit juotiin. Café Ursulassa on mukava piipahtaa myös näin talvella eikä vain kevätauringon paistaessa tai kuumana kesäpäivänä.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.