tiistai 8. tammikuuta 2008

Cafe Marocco

Tästä oli tullut tänne blogiini jo parikin vihjettä joten pitihän tämä käydä kokeilemassa. Tällä kertaa suunnistaminenkin onnistui varsin mallikkaasti ja Museokatu 7 löytyi helposti. Tai ainakin osoitteessa oli kahvila vaikka ikkunassa tai ovessa ei nimeä lukenutkaan. No piti kyllä vielä kaffen jälkeen oikein varmistaa tarjoilijalta paikan nimi, että olinhan varmasti oikeassa paikassa ja olinhan minä.
Oli varsin mukavanoloinen ja rauhallinen paikka. Vaikka minkälaista herkullisen näköistä makeaa ja suolaista suuhunpantavaakin oli mahdollista valita ja peruskahvi maksoi 1,60 euroa.
Vähän ennen neljää iltapäivällä asiakkaita tuli ja meni rauhalliseen tahtiin. Aikahan oli tietenkin mitä otollisin iltapäiväkahville, mutta kotimatkaan tuhraantui kyllä jonkin verrankin aikaa, sillä Helsingin liikenne tuppaa olemaan "hieman" tahmeaa tällaisella räntäkelillä. Mutta mihinkäs minulla olisi kiire ollutkaan joten ei muuta kuin mukavaa musiikkia soimaan autostereoista ja ihmettelemään ympärillä autoissaan kököttäviä kanssaihmisiä.

Ei kommentteja: