sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Peroba Cafe

Puhelimeni pirahti tänään iltapäivällä ja kaverini kysyi minua kahville. Tiesi kuulemma uuden vasta avatun kahvilan. Aikakin sattui olemaan sopiva joten hyppäsin jokseenkin samantien autoon ja lähdin kaverini ohjeiden mukaan ajamaan kohti Espoon Leppävaaraa. Pienten lisäohjeiden jälkeen löysin perille osoitteeseen Laturinkuja 10 missä sijaitsee Villa Ylänne. Noin sata vuotta vanha upea punainen puutalo, komean näköinen!
Eipä muuta kuin sisään ihmettelemään. Talo oli hienossa kunnossa niin ulkoa kuin sisältäkin ja paikoillaan oli mm. hienot vanhat kaakeliuunit. Ja kahvilahan täältä toden totta löytyi!
Olin ennen kaverini puhelinsoittoa noussut juuri ruokapöydästä joten päätin tällä kertaa ottaa pelkän kahvin vaikka tarjolla olisi ollut myös erilaisia herkullisen näköisiä leivonnaisia ja lounastakin. Ja puitteet olivat upea. Vanha puutalo huokui historiaa, mitähän kaikkea täällä onkaan aikojen saatossa tapahtunut?!
Kuulimme myös mistä tuo Peroba Cafe nimi tulee. Yrittäjällä on aiempaa historiaa brasilialaisesta peroba puusta valmistettujen huonekalujen parissa joten firman nimi oli sitä kautta valmiina.
Kahvi tuli hörpättyä ja kuulumiset vaihdettua kaverin kanssa. Hieno kahvila upeassa rakennuksessa.

Ei kommentteja: